Catering i Östersund och Jämtland

För alla tillfällen små som stora! Kanske vill du slippa laga middag efter en lång dag i backen? Kanske är det någon som fyller år? Kanske konfererar ni med ert företag? Möjligheterna är många. Du beställer, jag levererar!

 
 

Catering för alla tillfällen

Maten levereras hem till er. Beställer ni trerätters middag följer det med enkla instruktioner. Vill ni att jag lagar maten hemma hos er tillkommer en kostnad på 2500kr. I det priset ingår min tid, jag tar med mig allt som behövs för att laga maten samt porslin.

Vi fixar catering till alla tillfällen. Boka idag, vi erbjuder våra tjänster i bland annat Östersund, Jämtland och Vemdalen.


Cateringmenyer

Festbricka
från 190kr/person

Viltbricka
från 290kr/person

Bastubricka
från 220kr/person

En enkel middag med tillbehör 
från 140kr/person

Buffé 
från 190kr/person

Trerätters middag 
från 495kr/person

 

"Morsdags pösan"

Kan du inte ta med mor till maten får du ta med maten till mor! Fira och överraska mor med ”morsdag pösan” en härlig tvårätters som du med enkla instruktioner serverar hemma! 

Dessutom 10% rabatt på tårtor från Klövsjö stenugnsbageri! Allt levereras hem till dörren!!! Slå till och boka nu! 

 290 kr/person inkl. leverans

Förrätt

Kallrökt regnbåge från Börtnan, grön sparris, sojamajonnäs, picklad rödlök och rostade solroskärnor

Varmrätt

Fläskfile från Nyhlens/Hugossons lindad i bacon från Björks i Färila, rostad potatis med gremolata, semitorkad tomat, vårlök och zucchini samt rödvinssky

10% rabatt på tårta

Vid beställning av morsdagspösan från Vemdalen Catering.

Gräddtårta med jordgubbar eller Klövsjödrottning från NatCake.

  • 6 bitar: 195kr
  • 8 bitar: 260kr
  • 10 bitar: 330kr
  • 12 bitar: 390kr
  • Hallonbakelse: 45kr

Är ni 4 eller fler så kommer vi med mat och tårta! (max 5 mil från Klövsjö) Begränsat antal leveranser. (Först till kvarn)

 

Tack Peter för supergod mat, toppen service och väldigt trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera Peter till företagsevent, han gjorde vår invigning av nya lokaler till en succé! Våra ägare från USA var väldigt imponerade av maten. Och Tack Peter för att du varit så himla enkel att ha att göra med! Kommande event och konferenser är Peter vårt självklara val i Östersund.

Linnea på Medius Ascendo